چک لیست امنیت سایت وردپرسی+نکات مهم

اگر شما هم وبسایت خود را با استفاده از وردپرس ساخته اید پس باید فضای امنی برای آن فراهم کنید تا از حمله هکرها جلوگیری نمایید. بدین منظور در زیر ما به برسی نکات مهم و چک لیست امنیت سایت وردپرس می پردازیم.

برای امنیت سایت های وردپرسی چه کارهایی باید انجام دهیم؟

۱-برسی از نظر آنتی ویروس ها:

با استفاده از سایت https://www.virustotal.com/gui/home/url که در قسمتurl شما آدرس سایت مورد نظر خود را وارد می کنید تا آنالیز شود. اگر پیام clean site را دریافت کردید یعنی سایتتان مشکلی ندارد اما اگر با علامت قرمز مواجه شدید سایت شما کد مخرب دارد و باید اقدام به رفع آن نمایید.

۲-اسکن وبسایت برای ویروس ها و نقض امنیت:

وارد سایت https://sitecheck.sucuri.net می شوید و پس از وارد کردن آدرس سایت مورد نظر خود در قسمت scan website منتظر می مانید تا سایت آنالیز شود و اگر کد مخربی در سایت باشد به شما نشان می دهد.

۳-به روز رسانی قالب و افزونه ها:

شما از هر قالب یا افزونه ای که استفاده کنید توسط توسعه دهندگانی پشتیبانی و هر چندوقت یکبار به روز رسانی می شوند. عدم به روز رسانی قالب یا افزونه ها می تواند باعث بروز مشکلات جدی در سایت شما بشود. بنابر این اگر از هر محصول وردپرس استفاده می کنید حتما آن را به صورت مرتب به روزرسانی کنید.

افزایش امنیت سایت وردپرس

۴-نصب افزونه های امنیتی:

به منظور امنیت بیشتر فضای وردپرس افزونه های طراحی شده آمد که در زیر به آنها می پردازیم.

ithemes security که برای جلوگیری از هک شدن و ایمن سازی وردپرس استفاده می‌شود.

wordfence که برای فایروال و اسکن سایت وردپرسی استفاده می شود.

activity log جهت گزارش دهی فعالیت سایت های وردپرسی استفاده می شود.

Google captcha به منظور ورود کاربران به سایت وردپرسی نصب می شود.

۵-سطح دسترسی فایل های هاست:

اگر شما از هاست اشتراکی استفاده می کنید مجوزهای اشتباه دایرکتوری می‌توانند بسیار خطرناک باشند. تنظیم این مجوزها بر روی”۷۵۵” و فایل ها به روی”۶۴۴” می تواند از آنها مراقبت کند.

۶-صفحه پیشخوان و مسائل عمومی سایت:

با فعال سازی ssl، بروز رسانی دائمی هسته وردپرس، استفاده از منابع معتبر برای خرید یا دانلود افزونه ها می تواند تا حد زیادی امنیت فضای پیشخوان سایت شما را تامین کند. توصیه دیگر این است که آدرس صفحه ورود خود را سفارشی سازی کنید و از اسم admin استفاده نکنید.

۷-انتخاب رمز عبور قوی:

استفاده از رمز عبور قوی یکی دیگر از کارهایی است که باید برای امنیت سایت خود انجام دهید. استفاده از عبارات طولانی، حروف بزرگ یا کوچک، اعداد و نمادها می تواند یک رمز قوی را به شما هدیه دهد.

چک لیست امنیت سایت وردپرس

۸-برسی و چک کردن مدیریت کاربران سایت:

بخش کاربران در سایت های وردپرسی به شما کمک می کند تا وظایف هر کاربر و اعضای سایت خود را تنظیم کنید. این بخش باید به طور منظم بررسی شود و صاحب سایت باید حداقل یک نقش مدیر کل را برای سایت تعریف کند تا با مشکل مواجه نشود.

نتیجه گیری

با استفاده از تمامی موارد بالا که برای امنیت سایت شما بیان شد می توانید اقدام به جلوگیری از هک شدن سایت خود نمایید.  شما هرچه بیشتر به امنیت سایت خود بپردازید نفوذ عمر ها به سایت شما کمتر می شود.

پس برای انجام این چک لیست روی سایت خود اقدام نمایید و اگر مقاله برای شما مفید بود آن را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *