بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

قبل از اینکه بخواهیم راجع به بهترین سایت های فریلنسری ایرانی صحبت کنیم باید بگوییم که همانطور که از نام فریلنسری پیداست به معنی آزادکار می باشد. یعنی فردی با توجه به مهارت هایی که دارد به صورت دورکار پروژه می گیرد و به فعالییت می پردازد. ( البته که بین فرد دورکار و فریلنسر تفاوت هایی وجود دارد.) مطابق تحقیقاتی که تا کنون انجام شده است تا سال 2029 میلادی 50درصد از جمعیت دنیا فریلنسر خواهند شد.

در ایران هم بعد از شروع کرونا بحث فریلنسری بیش از هر زمان دیگری بالا گرفت و افراد زیادی با توجه به دوران قرنطینه به دورکاری مشغول شدند. در ادامه همراه ما باشید تا هم شما را با بهترین سایت های فریلنسری ایرانی آشنا کنیم و هم متوجه شویم فریلنسر کیست.

فریلنسر کیست

فریلنسر کیست؟

به کسی که به صورت دورکار مشغول فعالییت باشد فریلنسر می گوییم. تقریبا بعد از کووید 19 بود که فریلنسری به یکی از محبوب ترین روش های شغلی تبدیل شد. از جمله مزایایی که دورکاری دارد عقد قرارداد با کارفرما می باشد. تا در زمان مشخص شده کارهایی معین را انجام دهد. او می تواند در هر ساعت و مکانی حتی در سفر مشغول انجام کار باشد. اما نباید فراموش کند که وظایفش را در تاریخ معین برای کارفرما ارسال کند.

تفاوت فریلنسر با دورکار

اگر بخواهیم به طور خلاصه تفاوت بین یک فرد دورکار و فریلنسر را بگوییم ابن است که فرد فریلنسر آزادانه هر زمانی از شبانه روز می تواند به کار و فعالیت مشغول باشد. اما فرد دورکار طبق مقررات شرکتی که برای آن کار می کند و ساعات کاری مشخص باید آنلاین باشد و وظایف خود را در آن تایم انجام دهد. در واقع فرد دورکار آزادی های زمانی یک فریلنسر را ندارد.

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

سایت هایی که پروژه های فریلنسری را ارائه می دهد برای بدست آوردن درآمد بالا و همچنین دریافت و ایجاد پروژه های بیشتر به فریلنسر ها کمک می کنند. اگر شما فریلنسر هستید می توانید با ثبت نام در سایت هایی که در زیر برایتان لیست می کنیم، اقدام به دریافت پروژه کنید.

1-سایت پونیشا

یکی از موفق ترین سایت ها در حوزه فریلنسری سایت پونیشا می باشد. پونیشا این امکان را به شما می دهد تا در زمینه هایی مانند طراحی سایت،ترجمه، دیجیتال مارکتینگ، طراحی لوگو، برنامه نویسی، سئو، نصب قالب وردپرسی و… پروژه بگیرید.

2-سایت کارلنسر

این سایت در زمینه های مختلفی فعالیت می کند و روزانه کاربران زیادی را به خود جذب می کند. از ویژگی های مهمی که سایت کارلنسر دارد این است که برای کارفرماها رایگان است و زمانی که هزینه پروژه به صورت کامل پرداخت شد 2 درصد از آن به عنوان امتیاز به حساب کارفرما بر می گردد.

3-سایت پارسکدرز:

پارسکدرز جزء یکی از سایت ها در زمینه فریلنسری می باشد و بیش از 74 هزار پروژه موفق در این سایت ثبت شده اند. از جمله پروژه هایی که می توانید در این سایت بگیرید عبارتند از: طراحی سایت، تایپ و ترجمه، سئو، ویراستاری، گرافیک و … می باشد. لازم به ذکر است که این سایت 8 تا 10 درصد از سود فریلنسر را از آن خود می کند.

4-سایت انجام میدم:

سایت انجام میدم با قابلیت معرفی فریلنسر ها باعث می شود تا کارفرما مطابق نیاز ها و خواسته های خود به انتخاب بپردازد. مشاغلی مانند بازاریابی، نویسندگی ترجمه، دستیار مجازی، برنامه نویسی، تهیه و تولید انیمیشن و … در این سایت فعالیت دارند.

5-سایت کاریشه:

فریلنسرهای موجود در این سایت در حدود 46هزار نفر می باشند که با فعالیت و پشتکار بالا توانسته اند نام این سایت را بین بهترین سایت های فریلنسری ایرانی بیاورند. یکی از مزایایی که سایت کاریشه دارد داوری میان کارفرما وفریلنسر می باشد. یعنی اگر بین کارفرما و فریلنسر اختلاف بیوفتد با داوری خود مشکل را حل می کند. و اگر بیش از 5 روز زمان بگذرد خود سایت رای می دهد که حق با چه کسی می باشد.

سایت های فریلنسری

اگر در زمینه سئو و خدمات سئو سایت به صورت فریلنسری فعالیت می کنید، می توانید پروژهای مربوط به سئو سایت پزشکی یا سئو سایت سالن زیبایی را به راحتی در سایت هایی که ذکر کردیم دریافت کنید. البته گاهی اوقات گرفتن پروژه از این سایت ها سختی های خاص خود را دارد. اگر بخواهم با مثال برایتان توضیح دهم قیمت پروژه است.

فرض کنید شما خدمات تولید محتوا ارائه می دهید و برای یک کار با کیفیت کلمه ای 200 تومان دریافت می کنید. اما در این سایت ها قیمت پایین برایشان بسیار مهم است و ممکن است به شما 200 تومان پرداخت نکنند بلکه کلمه ای 90 تومان به شما بپردازند. حتما قبل از انجام پروژه کیفیت کار و رزومه خود را به کارفرما نشان دهید تا خیالشان از بابت شما راحت شود.

نتیجه گیری:

در این مقاله با بهترین سایت های فریلنسری ایرانی آشنا شدیم. سایت های فریلنسری ایرانی به سادگی طراحی شدند و کار با آنها بسیار راحت می باشد. پرداختی آنها به صورت پرداخت امن می باشد. و اگر رضایتی وجود نداشته باشد هزینه ای به عنوان حقوق به فریلنسر پرداخت نمی شود.

توصیه می کنیم اگر 2 سه ساعتی در روز تایم خالی دارید و می خواهید از همین 2 سه ساعت درآمد کسب کنید سری به سایت هایی که برایتان عنوان کردیم بزنید و پروژه ای مشابه تخصص و مهارتتان از کارفرما بگیرید. در این صورت هم درآمد شما افزایش پیدا می کند هم از ساعات بی کاری خود نهایت استفاده را کرده اید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *